Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Η ιστορία μας

Εταιρικό προφίλ


Η εταιρεία Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1994, βρίσκεται στην επαρχία Liaoning της βιομηχανικής ζώνης Fuzhoucheng. Καλύπτει μια έκταση 100,000 m2 και το εμβαδόν των κτιρίων είναι 50,000 m2, και ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και διαχείριση χρένου και διαφόρων θαλάσσιων ολοκληρωμένων επιχειρήσεων τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα επεξεργασίας μας είναι το χρένο (νιφάδα, κοκκώδες και σκόνη), τζίντζερ σε σκόνη, Kanpyo, αιθέριο έλαιο μουστάρδας, σκόνη wasabi, πάστα wasabi, κάρυ και αρωματικές σάλτσες κ.λπ. Τα προϊόντα που εξάγονται στην Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστρία κ.λπ. οι εγχώριες πωλήσεις αυξήθηκαν κάθε χρόνο. Θέλουμε να παρέχουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας στον κόσμο.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. κατέχει 42 εκατομμύρια RMB πάγια περιουσιακά στοιχεία και εγγεγραμμένο κεφάλαιο 30 εκατομμύρια RMB. Ο ετήσιος όγκος παραγωγής είναι 3000MT και ο ετήσιος κύκλος εργασιών είναι 80 εκατομμύρια RMB. Η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής (όπως αυτόματο σύστημα γραμμής παραγωγής ξήρανσης, σύστημα νερού για την εξασφάλιση του καθαρισμένου νερού, μηχανή στεγνώματος μικροκυμάτων, ηλεκτρομαγνητικός διαχωριστής, ανιχνευτής μετάλλων, μηχανή άλεσης αλευριού, αυτόματη μηχανή συσκευασίας, αυτόματη μηχανή πλήρωσης, εξοπλισμός σφράγισης, μηχανή πλαστικοποίησης , μηχανή ομογενοποίησης, μηχανή μπλέντερ, εξοπλισμός εξαγωγής λαδιού εκχύλισης μουστάρδας κ.λπ.
Έχουμε την πιστοποίηση ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER κ.λπ., η εταιρεία μας διαθέτει τεχνικό και διοικητικό προσωπικό υψηλής ποιότητας, επομένως από τη φύτευση, την επεξεργασία έως τις πωλήσεις τελικών προϊόντων - διαμορφώνουμε μια πλήρη αλυσίδα βιομηχανικής δομής. Το εργαστήριό μας μπορεί να κάνει τις φυσικές, χημικές και μικροβιολογικές δοκιμές, έτσι ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλή ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία επεξεργασίας, η ποιότητα των προϊόντων και το κριτήριο συσκευασίας κ.λπ., όλα υπερβαίνουν τα διεθνή πρότυπα δοκιμών. Ελπίζουμε ότι με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας μπορεί να προσθέσει μεγάλη χαρά και υγεία στη ζωή σας και να αφήσετε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τη φυσική γεύση.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Ετήσια παραγωγήΕτήσια παραγωγή
Ετήσια παραγωγή

πάνω από 10000 Mts

ΠελάτεςΠελάτες
Πελάτες

σε σχεδόν 100 χώρες και περιοχές

Ετήσια Χρέωση Ετήσια Χρέωση
Ετήσια Χρέωση

Κύκλος εργασιών 50 εκατομμύρια δολάρια

Εξαγωγική αγορά της ΚίναςΕξαγωγική αγορά της Κίνας
Εξαγωγική αγορά της Κίνας

85% μερίδια αγοράς

Παγκόσμια αγορά εξαγωγώνΠαγκόσμια αγορά εξαγωγών
Παγκόσμια αγορά εξαγωγών

30% μερίδια αγοράς της

Περιοχή φύτευσηςΠεριοχή φύτευσης
Περιοχή φύτευσης

πάνω από 20 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα

 • Πρώτη ύλη χρένου
  Πρώτη ύλη χρένου

 • Επαγγελματική ομάδα Ε & Α
  Επαγγελματική ομάδα Ε & Α

 • Εργαστήριο συσκευασίας
  Εργαστήριο συσκευασίας

 • Παραγωγικό εργαστήριο
  Παραγωγικό εργαστήριο